赢吧,赢吧论坛,赢吧88:新视野大学英语四Listening Quiz4--Book4题目及答案

奔驰线上注册送彩金:While3Danimationssometimesbecomeboxofficeblockbusters,"3Danimationisnotmycupofteaasithaskilledthecuriosityandimaginationamongmanyproducers,"saidrenownedFrenchfilmmakerMichelOcelotduringanexclusiveinterviewwithChinaDailyWebsite.Ontheoccasionofcelebratingthe22ndFrancophonieFestivalinChina,the74-year-oldFrenchanimationdirectorsharedhisinterestingstorieswithChinesefansfromMarch25to27.'3Danimationisnotmyfuture'BorninVillefranche-sur-MerontheFrenchRiviera,MichelOcelothasexperiencedamulticulturalenvironmentsincehischildhood."IhavespentmyschooltimeinAfricabutholidaytimeinFrancewhenIwasaprimarystudent.Livingintwodiversecontinentsisjustlikewalkingintwodifferentyetparalleluniverses,aninvaluableexperiencethatenrichesmyvisionandpropelsmetostrikeabalanceofharmonyintheproducingprocess,"Ocelotsaid."Myanimationsusuallycenterontwothemes.Thefirstisthatdreamsasqualifiedanimationsshouldofferhopeandinspirationforthosewhochasetheirdreams.Thesecondisaboutthedifferencesbetweenpeople.Here,differencesdonotmeandistinctionsingender,socialpositionorracebutdiversityinpersonalcharacter.Itistheindividualcharismathatconstitutesmodernsociety,"thedirectoradded.FromtheblockbusterFrozentotheOscar-winnerZootopia,thepowerof3Dmagichasengulfedtheanimationindustryinrecentyears.Somepeopleevenholdthat3Dtechnologyisthefutureoftheanimationindustry.Butthedirectorthinksotherwise."Ihavetriedtointegratethe3Dtechnologyintomyworksbefore,butallendedinmediocrity.Manyanimationproducershavepaidmoreattentiontothevisualeffectsbutignoredtheimpliedmeaningbehindtheanimations,"Ocelotsaid."Aneligibleanimationshouldreflectissuesthatneedtobeaddressedinourlivesthroughahumorousmannerandpeopleshouldlearnsomethingafterwatchingit.Therefore,Iwillsticktotraditional2Dproductioninthefuture,"hesaid.

Part 1 Understanding Short Conversations (每小题: 分) Directions: In this section you'll hear some short conversations. Listen carefully and choose the best answer to the questions you hear. Questions 1 to 1 are based on the following passage. 1. A. Everyone has a better mobile nowadays. B. He is too proud of his mobile phone. C. He is slow in getting a mobile phone. D. His mobile phone is not real. Questions 2 to 2 are based on the following passage. 2. A. To gain access to the person's money. B. To make up fake IDs. C. To use another person's identity. D. To get a social security number. Questions 3 to 3 are based on the following passage. 3. A. Dealing with real people at the bank. B. Using banking machines. C. Handling bank transactions. D. Taking care of other people. Questions 4 to 4 are based on the following passage. 4.

A. $1700. B. $1200. C. $300. D. $200. Questions 5 to 5 are based on the following passage. 5. A. Employer and employee. B. Husband and wife. C. Father and daughter. D. Mother and son. Part 1 Understanding Short Conversations 小题 得分 对错 1. 2. 3. 4. 5. 1 1 1 1 1 C A A D B 我的答案 C A A D B Subtotal: 5 老师评语: 老师评语: (每小题: 1 分; 满分:5 分) 客观 Click ONCE on the speaker icon to start listening! 放音结束前请不要离开本页。

否则就听不成啦! Part 2 Understanding Long Conversations (每小题: 分) Directions: In this section you'll hear a long conversation or conversations. Listen carefully and choose the best answer to the questions you hear. Questions 1 to 5 are based on the following passage.

1. A. The advantages of the letter. B. The advantages of the phone. C. The process of writing a letter. D. The relative ease of phoning someone. 2. A. His teacher has spoken about his subject. B. His teacher will give the man a good grade. C. The man has responded to his teacher's comments. D. The man has shown interest in his subject. 3. A. Give him a good grade. B. Respond to his questions. C. Comment upon what he says. D. Show interest in his topic. 4. A. Friendly. B. Easy. C. Personal. D. Quick. 5. A. A classroom.

B. A post office. C. A phone company. D. A friend's home. Questions 6 to 10 are based on the following passage. 6. A. The woman's car. B. The woman's kids. C. The woman's sweetheart. D. The woman's hurtful jokes. 7. A. To make jokes. B. To see the woman again. C. To be free of the woman. D. To get out of the car. 8. A. 5 years. B. 3 years. C. 10 years. D. 6 years. 9. A. Mother and son. B. Father and daughter.

C. Wife and husband. D. Boyfriend and girlfriend. 10. A. The woman is starting her life with the man. B. The woman is planning on getting marr soon. C. The woman is going to have some kids. D. The woman is suddenly unsure about the future. Part 2 Understanding Long Conversations 小题 得分 对错 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 B A C C A D C B D D 我的答案 B A C C A D C B D D Subtotal: 10 老师评语: 老师评语: (每小题: 1 分; 满分:10 分) 客观 Click ONCE on the speaker icon to start listening! 放音结束前请不要离开本页。

否则就听不成啦! Part 3 Understanding Passages (每小题: 分) Directions: In this section you'll hear a passage or passages. Listen carefully and choose the best answer to the questions you hear. Questions 1 to 5 are based on the following passage.

1. A. Communications technology. B. The galaxy. C. Problems for companies. D. A satellite failure. 2. A. Technology for communications. B. Telecommunications satellites. C. American technology. D. Radio broadcasts. 3. A. Galaxy Four is working poor. B. Galaxy Four needs a working computer to operate. C. Americans live without technology every day. D. Companies failed because of Galaxy Four. 4. A. A satellite. B. A home satellite system. C. A telephone message system. D. A pager that makes beeping sounds. 5. A. 10.

本文标题:新视野大学英语四Listening Quiz4--Book4题目及答案, 搜寻更多关于“新视野大学英语四Listening Quiz4--Book4题目及答案
链接地址:http://www.throughwaves.com/ljnhjibmiaeoh9dmbkaflace.html

相关内容
  • 新视野大学英语四Listening Quiz1--Book4题目及答案

    新视野大学英语四Listening Quiz1--Book4题目及答案

    新视野大学英语四Listening Quiz1--Book4题目及答案...

    贡献者:网络收集
    829444
  • 新视野大学英语4视听说教程further listening答案

    新视野大学英语4视听说教程further listening答案

    新视野大学英语4视听说教程further listening答案...

    贡献者:网络收集
    902165
  • 新视野大学英语Book4

    新视野大学英语Book4

    新视野大学英语Book4...

    贡献者:网络收集
    665822
  • 新视野大学英语book4 unit2阅读答案

    新视野大学英语book4 unit2阅读答案

    新视野大学英语book4 unit2阅读答案...

    贡献者:网络收集
    695917
  • 大学英语新视野 Book4 Unit9 B原文

    大学英语新视野 Book4 Unit9 B原文

    大学英语新视野 Book4 Unit9 B原文...

    贡献者:网络收集
    622687
  • 新视野大学英语视听说教程第4册原文及答案(答案用红色标出了!)(1-10单元practice和listening in)

    新视野大学英语视听说教程第4册原文及答案(答案用红色标出了!)(1-10单元practice和listening in)

    新视野大学英语视听说教程第4册原文及答案(答案用红色标出了!)(1-10单元practice和listening in)...

    贡献者:网络收集
    577539
  • 大学英语新视野 Book4 Unit5 A原文

    大学英语新视野 Book4 Unit5 A原文

    大学英语新视野 Book4 Unit5 A原文...

    贡献者:网络收集
    64759
  • 新视野大学英语book4 unit2快速阅读答案

    新视野大学英语book4 unit2快速阅读答案

    新视野大学英语book4 unit2快速阅读答案...

    贡献者:网络收集
    867014
  • 新视野大学英语视听说教程第四册quiz4答案

    新视野大学英语视听说教程第四册quiz4答案

    新视野大学英语视听说教程第四册quiz4答案...

    贡献者:网络收集
    876206
  • 新视野第一册Unit3&4----Listening

    新视野第一册Unit3&4----Listening

    新视野第一册Unit3&4----Listening...

    贡献者:网络收集
    823529
  • 网友在搜
    youtube python写的吗 魔灵召唤 阿丽亚 打赢官司才是硬道理 新时期利益关系丛书 希捷黑盘 trace pro 智能家庭tv版 成都西区医院整容案例 the geometrix villa 99朵白玫瑰多少钱 硅胶徽章 相框 开瑞K50SUV 别人的劝诫 荣耀9nfc怎么用银行卡 virrecsgobgm sparkly key 小米max锁屏画报壁纸 kata kata manis 乐歌笔记本支架评测 r201t06 08 12 洪崖洞到朝天门 戴尔7572-1545R superchannel ros modern current 中吴网钟楼区扬建文 by vilain梳子 Ne tiger模特 openwrt x86 cc多拨 konig旋压轮毂 西安赛格 linux 线程通信 Celebrityfake dcl mysql 枣庄市华为售后电话 vl53l0x 中文手册 liv mjones女友 巨人网络 股票 网维科技连不上 nea官网 艾玛重口番号 总小悟作品 双斜杠注释 noties的英文 vc http post 文件 机械女人1991百度云mkv 逝印乳业 ed2k 手机电驴emule破解版 泰剧les梦想建筑师 tao of steve kristen kreuk 中航黑豹的最新消息 奥迪a3女生开三厢两厢 b250主板驱动 minidwep phy0 黑魂3版本 三国乱世手游版 rays g game 奔驰线上注册送彩金

    声明:本站内容源于网络,出于传递更多信息之目的,并不意味着赞同其观点或证实其描述。文章内容仅供参考,请咨询相关专业人士。

    如果无意之中侵犯了您的版权,或有意见、反馈或投诉等情况, 联系我们:gdvz5820#163.com

    Copyright ? 2017 All Rights Reserved 奔驰线上注册送彩金

    百度 360 搜狗